AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Yeşilyurt Mah. 1768. Sk. No 3 PK 03040 Uydukent Afyonkarahisar
Vizyon
Öğrenciyi toplumdan soyutlamadan akranlarıyla beraber en az kısıtlayıcı ortamlarda kaynaştırmak.
Misyon
Her alanda yetkin ve kendine güveni tam, girişimci, doğaya ve çevreye duyarlı, sorun çözme yeteneğine sahip, çok boyutlu ve bağımsız düşünme yeteneği olan, Atatürk ilkelerine bağlı ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip kurum kültürünü geliştirmek. • Gerçekleştirilecek sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle öğrencilerin performanslarını en üst seviyeye çıkartırken hayattan da zevk almalarını sağlamak. • Başta rehberlik, Toplum hizmetleri ve aile destekleme programlarını geliştirerek alana yönelik seminerler düzenlemek., sosyal bilinçlenmeye öncülük etmek, • Eğitim ve öğretimde, sosyal ve kültürel değişim alanlarında toplumun okullardan beklentilerini en üst düzeyde karşılamak, • Özel Eğitimi Türkiye’ye tanıtıp toplumsal duyarlılığı artırmak. • Özel Eğitime ihtiyaç duyan bireylerin performanslarını en üst seviyeye çıkartıp kaynaştırmaya yönlendirmek . • Özel Eğitime ihtiyaç duyan bireylerin problem davranışlarından kurtarıp bağımsız yaşam kriterlerini kazandırmak. • Dünyada kullanılan özgün terapi yöntemlerini kurulan eğitim istasyonlarında birebir uygulamak.
Öğrenci Servisleri Şehir içi dolmuşlar
Yeşilyurt Mah. 1768. Sk. No: 3 P.K. 03040 Uydukent Afyonkarahisar